*Bonus* Pressekonferanse på Litteraturhuset: Befolkningsutskiftning og ytringsfrihetens kår i Norge
Aug
16
4:00 PM16:00

*Bonus* Pressekonferanse på Litteraturhuset: Befolkningsutskiftning og ytringsfrihetens kår i Norge

Selvstendighetspartiet inviterer til pressekonferanse om befolkningsutskiftningen og ytringsfrihetens kår i Norge på Litteraturhuset i Oslo.

Sted: Litteraturhuset. Rom: Kverneland, 2. Etg.
Tidspunkt: 16.00-18.00
Dato: Fredag 16. august

Etter en turbulent uke med stor usikkerhet knytte til hvor vi skulle avholde vår pressekonferanse er det med stor glede at vi kan bekrefte at den vil finne sted på Litteraturhuset i Oslo som originalt planlagt.

Det eneste skåret i gleden er at Rasmus Paludan ikke kan delta. Vi beklager Litteraturhuset sin avgjørelse om at han ikke er velkommen og vil benytte dette arrangementet til å adressere ytringsfrihetens kår i Norge.

Det var ikke gitt at vi ønsket å avholde pressekonferanse hos Litteraturhuset etter at de nektet vår gjest å delta. Med tanke på at Paludan har fått levert et solid bidrag på vår valgbod i dag og i går, ble det under tvil besluttet at vi gikk med på å møte pressen innendørs på Litteraturhuset uten han.

Vi håper og forventer at politiet vil forhindre de antidemokratiske kreftene fra ytre venstre i å overdøve dette arrangementet. Noe sier oss at det hadde blitt et ramaskrik i pressen om aktivister fra høyresiden hadde benyttet tilsvarende taktikk og overdøvet et parti på venstresiden sin pressekonferanse.

Paneldeltakere:
Ellen Due Brynjulfsen, partileder Selvstendighetspartiet
Bjørn Christian Rødal, valgkampansvarlig Selvstendighetspartiet
Anders Tronstad, tilbakevandringspolitisk talsmann Selvstendighetspartiet

View Event →