Imperialisten Sibeko

Imperialisten Sibeko

Guro Sibeko hevder å være en norsk samfunnsdebattant og “antirasist”. Hennes Zulu-far flyktet fra det Sør-Afrika i 1969 og hun har brukt mye tid på å fortelle om hvit rasistisk undertrykkelse av hennes fars folk. Det hun derimot ikke nevner er at Zuluene ikke hører mer naturlig hjemme i Sør-Afrika enn europeerne. De var en krigersk og imperialistisk Bantu-stamme som kom til regionen omtrent samtidig som de hvite. Zuluene var i ferd med å etnisk rense og utrydde San-urbefolkningen da de hvite kolonistene satte en stopper for dette folkemordet. 

Når Venstresiden styrer internett

Folk lar seg ikke lenger affisere med å bli kalt nazist, rasist og fascist. Etter årevis med urettferdig dritt slenging har endelig venstresidens namecalling begynt å miste sin kraft, og samtidig som Internett-plattformene vokser frem vil heller ikke folk ta det som slipper ut fra MSM for god fisk. Folk undersøker selv.

Så hva gjør venstresiden når de ikke lenger kan skremme oss med ord? 

Bevisst feilsitering

Av : Ellen Brynjulfsen, partileder.

Redaktør Katrine Strøm i Dagsavisen Fremtiden skrev i sitt innlegg om SIANs torgmøte lørdag 15. juni: «– Ja, jeg er en rasist, og jeg lever godt med det, er noe av det første SIANs Ellen Brynjulfsen responderer med til forsamlingen, når det er hennes tur til å ta ordet.»