Pressemelding 16. august: Selvstendighetspartiet får allikevel avholde pressekonferanse på Litteraturhuset i Oslo.

Selvstendighetspartiet arrangere i dag pressekonferanse om befolkningsutskiftningen og ytringsfrihetens kår i Norge på Litteraturhuset i Oslo.

Etter en turbulent uke med stor usikkerhet knyttet til hvor vi skulle avholde vår pressekonferansen om Den store befolkningsutskiftningen er det med stor glede at vi kan bekrefte at den vil finne sted på Litteraturhuset i Oslo som originalt planlagt.

Det eneste skåret i gleden er at Rasmus Paludan ikke kan delta. Vi beklager Litteraturhuset sin avgjørelse om nekte han å delta og vil benytte dette arrangementet til å adressere ytringsfrihetens kår i Norge.

For Selvstendighetspartiet er det ingen politisk sak som er så viktig som kampen mot Den store befolkningsutskiftingen. Vi setter derfor stor pris på at Paludan har hjulpet oss å sette fokus på dette med sine to opptrender på vår valgbod på Karl Johan i dag og i går.

Vi håper og forventer at politiet vil forhindre den antidemokratiske mobben fra ytre venstre som søker å overdøve denne pressekonferansen. Noe sier oss at det hadde blitt et ramaskrik i pressen om aktivister fra høyresiden hadde benyttet tilsvarende taktikk og overdøvet pressekonferansen til et parti på venstresiden.

Sted: Litteraturhuset. Rom: Kverneland, 2. Etg.
Tidspunkt: 16.00-18.00
Dato: Fredag 16. august

Paneldeltakere:
Ellen Due Brynjulfsen, partileder Selvstendighetspartiet
Bjørn Christian Rødal, valgkampansvarlig Selvstendighetspartiet
Anders Tronstad, tilbakevandringspolitisk talsmann Selvstendighetspartiet